خواص جو

 خواص حلیم جو,طبع جو,جو

دوستی با خواص جو

از خواص جو چه میدانید؟

جو سرشار از ویتامین و مواد معدنی و فیبر انبوه می باشد. استفاده از جو به علت داشتن فیبر سبب کاهش وزن و کاهش قند خون می شود.

آیا جو نفاخ هست؟

جو یکی دیگر از غلات پرمصرف هست و از مواد غذایی غنی در فیبر، ویتامین، مواد معدنی همچون ملیبدن، منگنز و سلنیوم هست. فیبر زیاد و گلوتن موجود در جو هم می تواند سبب نفخ شود.

طبع جو سرد و خشک هست. بنابراین، مصرف جو در افراد گرم مزاج و در فصول گرم سال مناسب هست.

جو و استفاده از سوپ جو، علاوه بر صورتحساب yum ، دلیل خوبی برای کاهش آن وجود دارد: جو، یکی از آن غلات باستانی هست که ما در مورد آن خیلی شنیده ایم، دارای یکسری فواید سلامتی هست.

شما می توانید جو را به انواع مختلف پیدا کنید: 9 تنها آشناترین جو مرواریدی (که استفاده از آن در سوپ جو کاربرد دارد) ، بلکه آرد جو، پوسته، غلات و… . مشابه سایر غلات کامل، برای شما فوق العاده مفید هست. در واقع، مطالعات اپیدمیولوژیک خوردن جو را با احتمال کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط کرده هست.

اول اینکه، جو برای شما بهتر از برنج هست؟

جو و برنج قهوه ای هر 2 فواید خود را دارند. اگر از گلوتن اجتناب می کنید، باید برنج قهوه ای استفاده کنید، زیرا جو دارای گلوتن هست. وقتی نوبت به فولات و ویتامین E می رسد، برنج قهوه ای برنده می شود. اما جو پاداش فیبر را می گیرد (زیرا سرشار از فیبر انبوه هست) و دارای کلسیم انبوه هست.

7 خواص جو پوست کنده عبارتند از :

جو منبع خوبی از فیبر هست.

جو 1 منبع غذایی عالی برای فیبر هست. فیبر طیف وسیعی از فواید سلامتی را دارا می باشد، از جمله: پشتیبانی از هضم سالم برای کمک به کاهش وزن با افزایش سیری و کنترل کننده ی بهتر قند خون هست. در بین غلات سبوس دار، جو یکی از بهترین منابع فیبر هست. 1 فنجان جو مرواریدی دارای 6 گرم فیبر هست و تنها 193 کالری دارد. همراه با آن، جو همچنین دارای 3.5 گرم پروتئین هست.

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت شترمرغ

جو مقدار مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی را برای شما فراهم می کنند.

جو مقدار مناسبی از چندین ماده مغذی مختلف دارد که به پرکاری شما کمک می کند. جو دارای نیاسین، 1 نوع ویتامین B هست که بدن ما از آن برای تبدیل غذا به انرژی استفاده می کند. نیاسین همچنین برای سیستم های عصبانی و گوارشی و سلامت پوست کلیدی هست. جو منبع خوبی از ویتامین B6 هست که به مغز و سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین دانه ی جو غنی از مواد معدنی هست. جو دوز زیادی منگنز (ماده مغذی ضروری که به بدن ما کمک می کند)، سلنیوم (برای تیروئید سالم مهم هست) و فسفر (برای استخوان ها و دندان های سالم و …) و همچنین مقدار مناسبی آهن می باشد.

فواید جو,خواص جو پوست کنده,خواص سوپ جو

طبیعت جو سرد و خشک هست و برای افراد سرد مزاج ضرر دارد

جو سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هست.

فیتو چیست؟! این ماده، به سادگی، مواد شیمیایی موجود در گیاهان هستند (“فیتو” به معنای گیاه هست). هزاران نوع مختلف وجود دارد و دانشمندان کمتر از آنچه در مورد ویتامین ها و مواد معدنی می دانند درباره آنها اطلاعات دارند – اما آنها دریافته اند که ممکن هست یکی از موارد موجود در گیاهان باشد که به پیشگیری از بیماری هایی مشابه بیماری های قلبی و سرطان کمک می کند. و محققان دریافته اند که جو سرشار از چند نوع مختلف مواد معدنی گیاهی هست.

جو ممکن هست از بیماری های قلبی محافظت کند.

جو حاوی فلاونوئیدها هست که از جمله مواد شیمیایی هستند که خیلی مورد تحقیق قرار گرفته اند. فلاونوئیدها ماده ای در غلات کامل هست که اندیشه می شود به محافظت در مساوی بیماری های قلبی و حتی سرطان کمک کند. دانه های جو آبی و بنفش بیشترین میزان فلاونوئیدها را در بین انواع مختلف جو دارند.

بیشتر بخوانید:  خواص شاهی

جو ممکن هست به محافظت در مساوی سکته کمک کند.

تحقیقات بیشتری در این مورد لازم هست، اما جو در بین غلات سبوس دار یکی از بهترین منابع 1 ماده شیمیایی به نام tocols هست که گزارش شده هست دارای خواص آنتی اکسیدانی هست و به طور بالقوه خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

جو ممکن هست به کاهش کلسترول کمک کند.

باز هم، تحقیقات بیشتری لازم هست، اما جو دارای 1 ماده شیمیایی به نام فیتواسترول هست. این موارد در سایر غلات کامل یافت می شود (در جو نسبت به سایر غلات کمتر هست). این ماده ی شیمیایی، مسئول پتانسیل غلات کامل در کاهش کلسترول هست.

طبیعت جو,آیا جو نفاخ است,خاصیت جو

کاهش قند خون از خاصیت جو می باشد

جو ممکن هست حاوی لیگنین های قدرتمند باشد.

لیگنین 1 ماده شیمیایی هست که اندیشه می شود دارای تأثیرات 1 ابرقهرمان هست: دانشمندان اندیشه می کنند که 1 آنتی اکسیدان، عکس تومور، عکس ویروس و عکس باکتری هستند و ممکن هست در مساوی بیماری عروق کرونر قلب محافظت شوند. این حتمی نیست اما محققان اندیشه می کنند جو حاوی این ماده هست.

به طور کلی، جو 1 روش خوشمزه برای تقویت تغذیه شما هست.

جو 1 دانه کاملاً جوراجور و دارای مشخصه‌ها مغذی چشمگیر هست. “در منزل، ما معمولاً فلفل یا گوجه فرنگی را به جای برنج، برای مزایای غذایی و فیبر اضافی، با جو پر می کنیم. البته، هم در سالادهای غلات سرد و هم گرم خیلی عالی عمل می کند، اما اگر تنها کمی از آن باقی مانده هست، به سادگی از آن به عنوان تزیین روی سالادها یا غذاهای دیگر برای تقویت مواد مغذی استفاده کنید که سبب ایجاد بافت عالی به هر وعده غذایی می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص آناناس

جو در خورش ها عالی هست و اگر جو را زیاد پخته اید، می تواند مشابه ریزوتو عمل کند.  من جو را به صورت فرنی امتحان کردم که در واقع خوشمزه هست! آرد جو را می توانید در غذاها استفاده کنید، طعم شیرین آن، هنگامی که از آن در پخت نان یا حتی خمیر پنکیک استفاده می کنید عالی هست”. خواص حلیم جو و خواص سوپ جو مشابه جو خیلی زیاد هست.

جو,خواص حلیم جو,طبع جو

دوستی با فواید جو

جو و جو دوسر چه فرقی با هم دارند؟

جو و جو دوسر در بها غذایی با هم متفاوتند. جو دوسر خیلی مغذی و سالم هست و غذای مناسبی برای وعده صبحانه هست. اما در عین حال جو نیز به نوبه خود حاوی مواد مغذی هست. هر 2 این غلات پروتئین تولید می‌کنند اما پروتئینی که در هر وعده مصرف جو دوسر تولید می‌شود، تقریبا نصف جو هست. علاوه بر این جو مقدار زیادی فیبر دارد که سلامت دستگاه گوارش را تامین می‌کند. در حالی که جو دوسر فیبر کمتری دارد.

هم جو و هم جو دوسر به عنوان تنقلات، خوراکی‌های خیلی خوبی هستند. هر 2 این غلات به پیشگیری از بیماری‌هایی چون بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲ کمک می‌کنند.

فرق دیگر این 2 نوع غلات در شیوه مصرف انسانی آنهاست. بیشتر افراد ترجیح می‌دهند جوپوست کنده را در صبحانه خود میل کنند و بدین صورت از مواد مغذی آن استفاده کنند. از جو هم بیشتر در تاس کباب و سوپ استفاده می‌شود.

مضرات جو:

مصرف افراطی جو برای افرادی که مشکلات گوارشی از جمله نفخ معده دارند، افراد با معده مرطوب و افراد سرد مزاج مضر هست.

منبع

مطلب پیشنهادی

خواص درمانی چغاله بادام

میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز …