نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

[ad_1]

بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن میوه هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

اصول خشک کردن میوه ها در آفتاب:

یکی از علاقه های من در تابستان میوه های خوشمزه و گوناگون آن هست. بعضی مواقع به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خراب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

خشک کردن میوه ها در آفتاب هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان هست.

تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوران خشک شدن میوه هاست. اگر زمانه آن برایتان مهم نیست قطعا این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا میوه خشک های بینهایت خوشمزه ای درست کنید.

خشک کردن میوه ها در تابستان,نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

وسایل مورد نیاز برای خشک کردن میوه ها در آفتاب

برای خشک کردن میوه در آفتاب باید یک روز گرم را انتخاب کنید

درجه‌ی حرارت باید لااقل ۳۰ درجه‌ی سانتیگراد باشد (هرچه بالاتر باشد، بهتر هست). همچنین توجه داشته باشید که خشک کردن میوه در فضای باز، چند روز طول می‌کشد بنابراین لازم هست که هوا برای چند روز متوالی صاف و خوب باشد.

نم هوا نیز در حین خشک کردن میوه باید زیر ۶۰ درصد و هوا هم آفتابی و گرم باشد.

در این دستور چند نوع میوه با دو نوع سینی توری خشک می کنیم. می دانید که هر میوه ممکن هست نیاز به سینی مخصوص خود داشته باشد.

بیشتر بخوانید:  روش های درست کردن چسب ماد پاج در خانه

لوازم خشک کردن میوه :
میوه (من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.

برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این هست که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.

پارچه توری برای حفظ میوه ها از حشرات.
مخلوط آبلیمو و آب برای پیشگیری از بد رنگ شدن میوه ها.

نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب :
ابتدا میوه ها را بشویید و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید نصف شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.

خشک کردن میوه ها,نحوه خشک کردن میوه ها

میوه ها را بشویید و قاچ کنید

میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند لحظه خیس بخورد. این کار بازدارنده تبدیل رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.

گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. در صورت میل‌کردن کمی نمک به آن افزایش کنید خیلی خوشمزه می شود. لازم نیست گوجه فرنگی ها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار بدهید.

میوه ها را با دوری روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.

در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و پرندگان در امان باشند.

بیشتر بخوانید:  9 کار برای بالا بردن عمر ماشین لباسشویی

سینی ها را در یک مکان بینهایت گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.

تکنیک های خشک کردن میوه ها, وسایل لازم برای خشک کردن میوه ها

میوه ها را با دوری روی سینی توری قرار دهید و روی آن ها تور بکشید

سینی را در شب در زیر یک سایه بان یا در یک جای سرپوشیده قرار دهید، چون هوای خنک شب می تواند میوه را دوباره مرطوب کند.

وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده هست. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.

آموزش خشک کردن میوه ها در آفتاب,آموزش مرحله ای خشک کردن میوه ها

وقتی میوه ها چروکیده شد، آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد

زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم هست:
سیب: ۲ روز
آلبالو و زردآلو: ۳ روز
گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز

نگهداری و استفاده از میوه های خشک

میوه های خشک را در کاسه های مناسب بدون هوا در یک مکان خنک نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

اغلب میوه های خشکیده درصورتی که به این راه نگهداری شوند، ۹ الی ۱۲ ماه قابل استفاده هستند. میوه های خشک آماده و بسته بندی شده، بعد از باز شدن باید زودتر استفاده شوند و امکان دارد لازم باشد برای پیشگیری از ویران‌شدن، آن ها را در یک کیسه ی سربسته داخل یخچال بگذارید. این مسئله در خصوص میوه های خشکیده خانگی که به صورت کامل خشک نشده اند و تا حدی نم دارند هم صدق می کند.

می توانید از میوه خشک در دستورات غذایی گوناگون استفاده کنید یا آن ها را تنها بخورید

بیشتر بخوانید:  ایده هایی برای مدل عروسک های کچه ای

بعضی از میوه های خشک را می توان با خیساندن در آب گرم یا آرام جوشاندن مجدداً پرآب و نرم کرد. این کار معمولاً برای میوه های خشکیده مثل سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی به کار می رود. انبه و پاپایای خشکیده را می توانید یک ساعت پیش از استفاده در آب سرد بخیسانید تا پرآب و نرم شوند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ایده های جالب برای آتش بازی برای عروس و داماد

[ad_1] انواع آتش بازی آتش بازی برای عروس و داماد انواع گوناگون آتش بازی مشابه: …