طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

[ad_1]

درست کردن مربا خیار, طرزتهیه مربا خیار

طرز تهیه مربا خیار

دستور پخت مربا خیار

خیار یکی از میوه هایی هست که احتمالا باورتان نشود با آن مربا درست کرد. در ادامه با طرز تهیه ی آن و نکاتی برای تهیه ی آن آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه ی مربا خیار :

خیار قلمی  1 کیلو
 شکر  1 کیلو
 آب 4 لیوان
 آهک بهداشتی 3 قاشق غذاخوری
 جوهر لیمو  1 قاشق چایخوری
گلاب  نصف استکان
دانه هل به دلخواه

 

روش پخت مربا خیار :

خیارها را بشویید و خشک کنید. سپس با پوست کن آن ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.و آن ها را به شکل گل رز در بیاورید و با خلال دندان آن ها را فیکس کنید. آهک را داخل آب حل کنید و صاف کنید و رزها را داخل آن ها بریزید و اجازه بدهید به مدت 12 ساعت بماند. پس از این مدت از آب آهک بیرون بیاورید و داخل آب پاکیزه قرار بدهید. آب آن را چندین بار عوض کنید. هر 20 لحظه 1 بار آب آن را عوض کنید تا آهک روی خیارها کاملا پاک شوند.

در این مراحل شربت مربا را تهیه کنید. به این صورت که شکر و آب را روی شعله ی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید بجوشد. پس از اینکه کمی غلیظ شد رزها را داخل شربت قرار بدهید. کمی که پخت گلاب را به آن ها افزایش کنید و بگذارید کاملا بپزد و رنگ خیارها براق شود 10 لحظه ی آخر کمی جوهر لیمو افزایش کنید و چند جوش که خورد از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا انجیر

اجازه بدهید مربا داخل همان کاسه در محیط منزل بماند تا خنک شود. هرگز در قابلمه را نگذارید زیرا عرق می کند و سبب کپک زدن مربا می شود. پس از این که سرد شد خلال ها را سوا کنید و داخل شیشه قرار بدهید و در یخچال نگهداری کنید. خیلی زیبا و مجلسی طعم آن هم خوب هست.

درست کردن مربا خیار, طرزتهیه مربا خیار

طرز پخت مربا خیار

نکاتی برای تهیه ی مربا خیار :

شیره باید کامل به داخل خیارها نفوذ کند و رنگ آن ها براق شود اگر مرحله پخت کامل صورت نگیرد مربا کپک می زند.

 شیره نباید خیلی غلیظ باشد زیرا بعد از اینکه داخل یخچال قرار دادیم غلیظ تر می شود.

 نشانه قوام آمدن وآماده شدن مربا این هست که شیره به صورت حباب های ریز روی سطح مربا می جوشد و حالت براق دارد.

 در صورت میل‌کردن می توانید از هل هم استفاده کنید.

 می توانید برای خوش عطر شدن آن کمی وانیل هم افزایش کنید

 می توانید خیارها را به صورت های دیگری برش بزنید اگر خیارها تخم داشتند آن ها را سوا کنید.

 بهتر هست از خیار درختی استفاده کنید و اینکه خیارها قلمی باشد.

 با خیار بوته هم می شود تنها اقبال هایی که تخم زیاد دارد استفاده نکنید زیرا نمی شود قشنگ به شکل رز دربیاورید و پاره می شود.

 بدون آب آهک نمی شود درست کرد.

 آهک بهداشتی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 اگر شیره مربای شما خیلی قوام اومد کمی آب جوش افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای خرما خوشمزه و خانگی

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی آناناس خوشمزه و بی نظیر

[ad_1] ترشی آناناس چند رنگ طرز تهیه ترشی آناناس با طعم عالی و بی نظیر …