طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

 درست کردن ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو, نحوه ی درست کردن ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

طرزتهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

روش پخت ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو، از خوشمزه ترین ساندویچ هایی می باشد که خیلی آسان تهیه می شود. در ادامه با روش های پخت آن آشنا می شوید.

طرز پخت پنیر و مرغ بوفالو :

مواد لازم برای 4 ساندویچ :

 سینه مرغ بریان شده  2 رقم
 سس مرغ بوفالو نصف فنجان
 پیازچه پیاز خرد شده  یک چهارم فنجان
 نان تست 8 رقم
 پنیر چدار خرد شده  1 فنجان
 پنیر جک مونتری خرد شده  1 فنجان
 ساقه ی کرفس، نازک برش خورده 1 رقم
 هویج بزرگ، نازک برش خورده  1 رقم
پنیر آبی خرد شده یک چهارم فنجان
کره بدون نمک نرم شده 6 قاشق غذاخوری
پنیر آبی برای تزیین 1 فنجان

 

طرز تهیه ساندویچ پنیر با مرغ بوفالو:

پوست و استخوان مرغ را سوا کنید و در یک کاسه بزرگ خرد کنید. سس بوفالو و پیازچه را به آن افزایش کنید.

برای درست کردن ساندویچ ها ، 4 برش نان را روی یک سینی قرار بدهید. 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده را با برس روی آن ها بمالید، سپس نان را برگردانید. روی هر ورقه نان را با 1/4 فنجان پنیر چدار خرد شده ، 1/4 فنجان پنیر مونتری جک خرد شده قرار بدهید.

روی پنیرها را از مخلوط مرغ بگذارید، ساقه های کرفس خرد شده، هویج حلقه ای و یک قاشق غذاخوری پنیر آبی قرار دهید. روی هر یک را یک برش نان قرار بدهید و کره باقی مانده را با برس روی نان ها بمالید.

یک تابه یا توری را روی حرارت میانه ​​گرم کنید. به صورت دسته ای یک ساندویچ را بردارید و آن را داخل تابه قرار بدهید تا زیر نان طلایی شود و پنیرهای داخل آن ذوب شود.  حدود 3-5 لحظه برای هر جهت لازم می باشد. آن را به تخته برش منتقل کنید و ساندویچ های بقیه را به همین صورت بپزید. هرکدام را از وسط نصف کنید و با سس پنیر آبی میل کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرغ ماخانی (مرغ کره ای)

طرز تهیه سس مرغ بوفالو :

ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو,طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

طرز پخت سس بوفالو

مواد لازم برای تهیه ی سس مرغ بوفالو :

 سس ورستر شایر  یک چهارم قاشق چایخوری
 کره نصف فنجان
 سس فلفل سریع دوسوم فنجان
 یک و نیم قاشق غذاخوری  سرکه سفید
 فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
 پودر سیر یک هشتم قاشق چایخوری
 نمک برای مزه دار کردن  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس مرغ بوفالو :

سس سریع، کره، سرکه، سس ورستر شایر، فلفل قرمز، پودر سیر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و روی حرارت میانه ​​قرار دهید. در حالی که با لیسک هم می زنید، بگذارید تا نیم پز شود. به محض اینکه مایعات در کناره های قابلمه آغاز به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و با لیسک هم بزنید و برای استفاده کنار بگذارید.

سس بوفالوی شما آماده می باشد.

طرز تهیه سس پنیر آبی :

نحوه ی درست کردن ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو, طرز تهیه سس پنیر آبی

نحوه ی درست کردن سس پنیر آبی

مواد لازم برای سس پنیر آبی :

 کره  25 گرم
 آرد سفید  1 قاشق غذاخوری
 شیر 150 میلی لیتر
پنیر آبی خرد شده 50 گرم

 

طرز تهیه سس آبی :

کره را در یک کاسه با حرارت میانه ذوب کنید، سپس آرد را هم افزایش کنید و هم بزنید و اجازه دهید حدودا به مدت 1 لحظه بپزید. شیر را به تدریج افزایش کنید و مرتب هم بزنید تا سس صاف شود و همه ی شیر افزایش شود. مخلوط را بگذارید تا آرام بپزد و پنیر را افزایش کنید و هم بزنید. آنرا بپزید تا پنیر ذوب شود و سس کمی غلیظ شود، تا همه ی مواد به خورد هم بروند و در پایان سرو کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه لازانیای کتو، لازانیای رژیمی

* از این سس برای سرو غذاهای فست فودی و ساندویچ ها استفاده می شود.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا آووکادو

آموزش آشپزی رسپی مربا آووکادو دستور پخت مربای آووکادو خوشمزه و خانگی مربا آووکادو خوشمزه …